Tratamente cristalizare, ceruire pardoseli

 
 
  Tratamente cristalizare, ceruire pardoseli
 

Orice pardoseala din marmura, granit, travertin, calcar sau beton, necesita operatiunea de CRISTALIZARE SAU CERUIRE, pentru rezistenta la uzura cat si pentru pastrarea calitatii lustrului.

Procesul de CRISTALIZARE - CERUIRE PARDOSELI este un serviciu pe care il recomandam, dupa cum urmeaza: la suprafetele cu trafic intens - ceruire, iar la suprafetele de uz casnic - cristalizare.

Pentru CRISTALIZARE - CERUIRE PARDOSELI se folosesc solutii si ceara speciala din import, se aplica mecanic sau manual, iar obtinerea lustrului se face mecanic cu monodiscul, ce are aplicate paduri speciale de lustru sau lana de otel.

Intretinerea acestor suprafete se fac doar cu un detergent ce contine ceara, pentru a pastreaza lustrul si a fi rezistenta in timp.

Pentru protejarea suprafetelor placate cu: piatra naturala, pardoseli, placari verticale, blaturi de baie, blaturi de bucatarie, borduri de piscina, mobilier din marmura, granit, travertine si calcar, recomandam tratarea cu solutii speciale de protectie si conservare, pentru un aspect bun si calitate.

Substantele protectoare pentru marmura, granit, travertin, calcar, sunt lichide care se aplica atat manual cat si mecanic. Dupa ce sunt aplicate ele previn absortia apei, petelor, petelor de ulei, grasimi si alte substante acide.
Daca efectuati tratament la suprafetele placate cu marmura, granit, travertin sau beton rezistenta la trafic intens , intretinerea este mult mai usoara. 

Tratamentele la pietre naturale sunt de doua feluri: tratament cu efect natural si tratament cu efect umed.
Pentru orice informatie va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0735347147 sau ne puteti scrie pe office@marmista.ro.

SHOWROOM in Splaiul Unirii, nr. 313, Sector 3, Bucuresti - pe Cheiul Dambovitei, in incinta ICPE SA.

 
       
INFORMATII
Despre noi
Portofoliu
Cerere de oferta
Contact
SERVICII
• Slefuit, lustruit pardoseli din marmura, travertin, calcar si mozaic
• Slefuit, lustruit pardoseli din granit
• Slefuit, lustruit pardoseli din beton
• Tratamente cristalizare, ceruire pardoseli
• Depozit marmura, granit si piatra
CONTACT
Splaiul UNIRII, Nr.313, Sector 3, Bucuresti
0735.347.147
office@marmista.ro
www.marmista.ro
SITE REALIZAT SI PROMOVAT DE
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
       
TopBIZ.ro - afaceri de top! Ghid CONSTRUCTORI.ro- firme constructii, materiale de constructii, constructie case, firme proiectare, constructori case, preturi constructii, oportunitati, cereri de oferta, poze produse! Membru BIZtoBIZ .ro - Portal business to business, promovare afaceri  
     
Copyright © 2009 - 2019 MILMAGIN SRL. Toate drepturile rezervate.