Slefuit, lustruit pardoseli din granit

 
 
  Slefuit, lustruit pardoseli din granit
 
In trecut, operatiunea de SLEFUIT LUSTRUIT PARDOSELI DE GRANIT, se realiza cu masini mari, grele, ce foloseau abrazive greu de procurat, iar lustrul se obtinea cu praf de plumb foarte toxic.
Noua tehnologie, insa, ne permite sa executam si operatiuni de SLEFUIT LUSTRUIT PARDOSELI DIN GRANIT cu diamante din noua generatie si obtinerea lustrului cristal cu pulbere speciala de lustru, care nu este toxica.
Duritatea granitului este mult mai mare decat cea a marmurei, de aceea, procedura de SLEFUIT LUSTRUIT PARDOSELI DE GRANIT este mai complexa si necesita mai mult timp. Operatiunea de slefuit se face cu diamante iar pentru lustruit, folosim pulbere speciala pentru lustruit granit cat si alte materiale consumabile.
De obicei pardoselile de granit sunt in spatiile cu trafic intens, deschise publicului larg zi de zi, deoarece, rezista la trafic si au posibilitatea de a i se aplica o intretinere mai usoara decat la marmura. Cu toate acestea si pardoselile de granit dupa un timp necesita reconditionare prelucrare si tratare, procedura fiind insa mai complexa si mai lunga decat la marmura.
Odata realizat acest serviciu de SLEFUIT LUSTRUIT PARDOSELI DE GRANIT si intretinut corespunzator nu mai exista posibilitatea sa se mai deterioreze, decat  atunci cand nu il intretii corespunzator sau spatiul are alta destinatie decat cea pentru public.

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la tel: 0735.347.147.

SHOWROOM in Splaiul Unirii, nr. 313, Sector 3, Bucuresti - pe Cheiul Dambovitei, in incinta ICPE SA.

 
Galerie foto in lucru
       
INFORMATII
Despre noi
Portofoliu
Cerere de oferta
Contact
SERVICII
• Slefuit, lustruit pardoseli din marmura, travertin, calcar si mozaic
• Slefuit, lustruit pardoseli din granit
• Slefuit, lustruit pardoseli din beton
• Tratamente cristalizare, ceruire pardoseli
• Depozit marmura, granit si piatra
CONTACT
Splaiul UNIRII, Nr.313, Sector 3, Bucuresti
0735.347.147
office@marmista.ro
www.marmista.ro
SITE REALIZAT SI PROMOVAT DE
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
       
TopBIZ.ro - afaceri de top! Ghid CONSTRUCTORI.ro- firme constructii, materiale de constructii, constructie case, firme proiectare, constructori case, preturi constructii, oportunitati, cereri de oferta, poze produse! Membru BIZtoBIZ .ro - Portal business to business, promovare afaceri  
     
Copyright © 2009 - 2019 MILMAGIN SRL. Toate drepturile rezervate.